Egyesületünkről

Itt olvashatsz bővebben egyesületünk megalakuásáról, céljairól, edzőinkről és sportolóinkról.

Előzmények és célkitűzéseink

A Csepel-sziget déli részén a sziget legalsó községe Makád. Három oldalról a Duna veszi körül. Varázsát, báját, természeti adottságát felismerve, jött egy komoly gondolat: a helyi önkormányzattal együttműködve – akik nagy örömmel fogadták ötletünket, hogy kihasználjuk a település helyi adottságait – 2020-ban megalakult a Vajda Attila Sportegyesület.

Az egyesület a környező gyerekeknek és fiataloknak szeretne lehetőséget biztosítani a közösségi élet és a szabadidő hasznos eltöltésére, hangsúlyosan a kajak-kenu sport megismerésére – nem csak a versenysportban. Minőségi és mennyiségi edzéseket tartunk Vajda Attila olimpiai bajnok edző vezetésével.

Vajda Attila vagyok, olimpiai bajnok kenus. A sportban elért sikereim arra inspiráltak, hogy a megszerzett tudást tovább kell adjam. Sportolói pályafutásom befejeztével edző lettem. Tapasztalatokat szereztem Ázsiában majd a hazai pályán is. Eredményeim mint edző: Ázsia játékokon a Taiwan csapat 2 aranyérem. Magyarországon: 2019- felnőtt VB C-2 500m ezüstérem Hajdu Jonatán Ifik között K-2 női 500m EB 5. Hely Boldis Csenge , Mányi Zsófia Magyar bajnok lett Boldis Csenge. ORV Boldis Csenge 3x 1.hely 2020 ban. További eredményeim olvashatóak lentebb a sportolóink rovatban.

“Szeretnék olyan edző lenni, aki motiválni tudja a tanítványait, eljuttatva őket oda, hogy kihozzák magukból a maximumot. Szeretnék olyan versenyzőket tanítani, akik hasonló elhatározásra jutnak, mint én és képesek alázattal dolgozni a céljukért. Mottóm, hogy egészséges embereket neveljek, nem pedig bajnokokat.”

– Vajda Attila

Sportolóink

Fehér Anna

Fehér Annának hívnak, Budapesten születtem 2005. szeptember 08-án, jelenleg Ráckevén élek. 2018. márciusában, amikor első alkalommal kenuba térdeltem már akkor éreztem, hogy ez a nekem való sport. Szerencsésnek mondhatom magam mivel 2020-tól példaképem Vajda Attila lett az edzőm. Az első perctől megvolt az összhang köztünk és nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, ennek meg is volt az eredménye. Eredményeim: 2018-tól korosztályos válogatott. 2020 -Vidék bajnokság -Magyar Bajnokság Női C2-200m 2.hely NőiC2-500m (olimpiai szám) 3. hely -Olimpiai Reménységek Versenye (ORV) Női C2-200m 3. hely

Kémenes Enikő

A nevem Kémenes Enikő, 2004. november 8-án születtem, jelenleg Ráckevén élek. A kenuval először az általános iskolában ismerkedtem meg. Eleinte csak lejárogattam az edzésekre, azután egyre jobban magával ragadott az élmény. 2020-ban már Vajda Attila koordinálta a felkészülésemet. Minden edzésen próbálom a legjobbat nyújtani, hogy a felkészülésem sikeres legyen és minél jobb eredményeket érjek el. Eredményeim: 2020 Magyar Bajnokság C1-200m (olimpiai szám) 1. hely Olimpiai Reménységek versenye (ORV) C1-200m (olimpiai szám) 2. hely