Egyesületünkről

Itt olvashatsz bővebben egyesületünk megalakuásáról, céljairól, edzőinkről és sportolóinkról.

Előzmények és célkitűzéseink

A Csepel-szigeten Kiskunlacházán van a bázisunk. Varázsát, báját, természeti adottságát felismerve, jött egy komoly gondolat: a helyi közösséggel együttműködve – akik nagy örömmel fogadták ötletünket, hogy kihasználjuk a település helyi adottságait – 2020-ban megalakult a Vajda Attila Sportegyesület.

Az egyesület a környező gyerekeknek és fiataloknak szeretne lehetőséget biztosítani a közösségi élet és a szabadidő hasznos eltöltésére, hangsúlyosan a kajak-kenu sport megismerésére – nem csak a versenysportban. Minőségi és mennyiségi edzéseket tartunk Vajda Attila olimpiai bajnok edző vezetésével.

Vajda Attila vagyok, olimpiai bajnok kenus. A sportban elért sikereim arra inspiráltak, hogy a megszerzett tudást tovább kell adjam. Sportolói pályafutásom befejeztével edző lettem. Tapasztalatokat szereztem Ázsiában majd a hazai pályán is. Eredményeim mint edző: Ázsia játékokon a Taiwan csapat 2 aranyérem. Magyarországon: 2019- felnőtt VB C-2 500m ezüstérem Hajdu Jonatán Ifik között K-2 női 500m EB 5. Hely Boldis Csenge , Mányi Zsófia Magyar bajnok lett Boldis Csenge. ORV Boldis Csenge 3x 1.hely 2020 ban. További eredményeim olvashatóak lentebb a sportolóink rovatban.

„Szeretnék olyan edző lenni, aki motiválni tudja a tanítványait, eljuttatva őket oda, hogy kihozzák magukból a maximumot. Szeretnék olyan versenyzőket tanítani, akik hasonló elhatározásra jutnak, mint én és képesek alázattal dolgozni a céljukért. Mottóm, hogy egészséges embereket neveljek, nem pedig bajnokokat.”

– Vajda Attila

Sportolóink

Kémenes Enikő

A nevem Kémenes Enikő, 2004. november 8-án születtem, jelenleg Ráckevén élek. A kenuval először az általános iskolában ismerkedtem meg. Eleinte csak lejárogattam az edzésekre, azután egyre jobban magával ragadott az élmény. 2020-ban már Vajda Attila koordinálta a felkészülésemet. Minden edzésen próbálom a legjobbat nyújtani, hogy a felkészülésem sikeres legyen és minél jobb eredményeket érjek el. Eredményeim: 2020 Magyar Bajnokság C1-200m (olimpiai szám) 1. hely Olimpiai Reménységek versenye (ORV) C1-200m (olimpiai szám) 2. hely